Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Moguca trudnoca


Autor Poruka

Aidaa

06.02.2016. 15:35

Imala sam odnos u petak.Bilo je sve normalno.Bez zastite.Momak mi ima 18 godina .Imali smo odnos i u nedelju,ali sam prokrvarila i imala kao menstruaciju pet dana.Zavrsila mi se u srijedu.Ali smo mi imali odnos i u nedelju.Dan anakon sto sam dobika.Jer smo mislili da je prestalo.Znaci imali smo tri puta odnos.Rj.tri dana za redom.U subotu...tj drufgi odnos me bolio malo vose.Ali u nedelju je isao do kraja(bio je do kraja u meni.Kaze da je svrsio na stomak ,to vjerujem.Ali nakon sedam dana ...mene jos stomak boli...tri dana nakon menstruacije.I ledja.Gladna sam hrana mi nema okusa.Smrsala sam.Spava mi se.Umorna sam.Jel postoji sansa da sam trudna?
Meni je 17 godina.To je njemu prvi odnos...a ja sam da tako kazem prije izgubila nevinost...imam bolno mokrenje...i nemam stolicu...vec osam dana...od odnosa...rano je za test...ali et...samo jel postoji sansa da sam trudna

Dejan Šakoronja, dr. med.

06.02.2016. 17:40

Ako ste imali menstruaciju onda se ne radi o trudnoći.

HbO

08.02.2016. 01:20

Poštovani, jutros sam imala odnos sa momkom te smo rabili kondomom koji je pukao za vrijeme sexa ali moj momak nije prije puknuca jos svrsio i odmah je izvadio iz mene penis i bacio kondom. Zanima me da li ima mogucnost trudnoce i ako nije svrsio a kondom je pukao mada je on osjetio puknuce i odmah izvadio penis? A poslije toga smo imali "odnos" bez kondoma s tim da nismo isli nista pretjerano nego bi samo ubacio penis u mene i izvadio i tako par puta? To je bilo vise neko nadrazivanje nego sama pomisao sexa jer je to trajalo nekih 3 minute. Nije svrsio u mene ali me zanima da li ima ikakve mogucnosti za brigom? Jer mi je receno da muskarci za vrijeme sexa izbacuju dio tekucine i ako nisu pri svrsavanju. Jutros sam popila tabletu dijanu prije sexa jer imam policisticne jajnike pa da li je to dodatak sigurnosti? Unaprijed hvala!

maramaramara2

08.02.2016. 09:45

Petnestog dana ciklusa sam pokusala da imam odnose sa deckom, pokusali smo par puta ali zbog bola do odnosa nije doslo, nije bilo ni ejakulacije. Zanima me jel na taj nacin moze da dodje do trudnoce? (inace do sada nisam imala odnose samo smo pokusavali) unapred hvala

Lolabola12341

08.02.2016. 09:45

Imam pitanje. Bila sam s deckom 23.1 i to mi je bio 4.dan menstruacije .Nismo imali odnos al on je 2ilo3 puta svoj spolni organ stavio na moju vaginu i nije ulazio ,kasnije je svrsio sa strane. Trebam dobit menstruaciju 16.1., ima li ikakve mogucnosti trudnoce . A on nije imao zastitu

Dejan Šakoronja, dr. med.

08.02.2016. 22:45

Maramara prema opisanom neće doći do trudnoće.

Dejan Šakoronja, dr. med.

08.02.2016. 22:50

Hbo prema opisanom neće doći do trudnoće.

Dejan Šakoronja, dr. med.

08.02.2016. 22:50

Lolabola prema opisanom neće doći do trudnoće.

mala15

12.02.2016. 11:35

Dobila sam menstruaciju u subotu i obicno mi traje 5-6 dana najkasnije al mi se jucer i danas pojavio neki smeđi iscjedak pa me strah posto se nije dosad javljao. Moze li ovo biti implatacijsko krvarenje? Nevina sam i nikad nisam pokusala imat odnose, samo me momak zadovoljavao rukom pa me strah da nije ostalo malo osusene sperme.

Dejan Šakoronja, dr. med.

12.02.2016. 21:00

Ne vidim problem kod vas. Ne radi se o nikakvom implantacijskom krvarenju. Ne umišljajte si trudnoće.

Aisam

06.09.2016. 23:55

Postovani doktore,
ukoliko je decko svrsio izvan materice, te nakon toga imao malu nuzdu i tusiranje i pola sata nakon toga smo imali kratak odnos bez zastite mozda desetak sekundi, nije bilo ejakulacije. Kolika je mogucnost trudnoce i da li se sperma ispira mokrenjem iz penisa?
Unaprijed Vam zahvaljujem na odgovoru.
Lijep pozdrav happy

Dejan Šakoronja, dr. med.

07.09.2016. 17:00

Šansa za trudnoćom postoji, nije velika ali ne može se niti sa stopostotnom sigurnošću isključiti.

kristinaa256

26.08.2019. 19:00

Poštovani, djevojka i ja smo nedavno imali odnos. Tijekom svega u mom slučaju nije došlo do ejakulacije, no tijekom predigre te drugih interakcija vrh penisa je znao biti vlažan. Za kraj svega smo odlučili probati penetrirati unutar nje iako joj je bio prvi put, kao i meni. Korišten je Durex prezervativ kojemu nije istekao rok. Prije stavljanja samog prezervativa sam detaljno obrisao penis vlažnim maramicama te pritisnuo vrh i uretru kako bi manja količina sperme izašla van na vlažne maramice. S obzirom da nismo imali lubrikant kako bi olakšali bol, korišteno je kokosovo ulje što smo tek kasnije saznali da je bila loša ideja zbog mogućeg kidanja lateksa. Djevojka je tu večer bila u plodnim danima. Za vrijeme same penetracije penis je stavljen u rasponu od 3-6 cm uz trajanje od otprilike 20-ak do 30 sekundi. Tijekom snošaja nije bilo naglih ili grubih pokreta. Pokušaj je prekinut zbog boli kod cure. Nekoliko sati prije same večeri sam se samozadovoljavao te ispraznio nekoliko puta, no kasnije izaprao spolni organ. Kada je kondom skinut nije bilo ikakvog sekreta pri vrhu što je možda razlog ranije masturbacije. Na prvi pogled prezervativ nije djelovao oštećeno/napuknuto. 50-ak sati nakon samog odnosa djevojka se počela žaliti na bol u području jajnika kako je ona osobno opisala. Oko 56 sati nakon odnosa sam kupio test za trudnoću te pilulu Ellaone koju je preporučila sama apotekarka. U 57 sati je djevojka popila pilulu na djelomično sit želudac. Nakon nekoliko sati je rekla da ju je prošla bol jajnika. Test za trudnoću planira iskoristiti kada joj dođe sljedeća menga koja je kroz narednih tjedan i pol. Cijenimo i iščekujemo Vaš odgovor.
Lp

Ivo Balenović, dr. med.

27.08.2019. 14:45

Poštovani, prema navedenom ne postoji mogućnost trudnoće jer je kondom pravilno korišten. Nije bilo potreba za tabletom. Bol u jajniku vjerojatno je posljedica ovulacije.