Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Moguca trudnoca?


Autor Poruka

Ivona-Ivona

07.12.2016. 12:05

Poštovani.

Ovako prije od prilike 3-4 mjeseca sam imala malu upalicu,imala sam jak iscjedak koji je bio vrlo neugodnog mirisa,bila sam kod ginekologa jer nisam znala sto bi to moglo biti,tako da sam uz tu upalu saznala da isto tako imam policisticne jajnike. Za to sam dobila Dunfastol i Folnu kiselinu poslije popijenih tableta bila sam opet kod ginekologa,upala se izljecila i jajnici su se donekle oporavili,ali s tim da nisam imala redovitu menstruaciju nemam je ni dan danas,jer je vec godinu dana ne redovita.
Sto je najveci problem dobila sam menstruaciju 20.11 nakon 15 dana kasnjenja ali to je bio samo obilan izljev a narednih par dana po par kapi samo,medutim poslje te mestruacije od 5 dana sam opet dobila izljev krvi,i danas nesto malo manji izljev. Imam jako cudne simptome gađenje na hranu narocito na meso i bijeli luk,bol jajnika i mucninu ali ne i povracanje,uz to jos imam redovite odnose sa deckom,bez zastite i ne cuvamo se bas,dali sam mozda trudna ili bi trebala posjetiti ginekologa. Molim vas pomozite mi. Nadam se vasem odgovoru,najljepse hvala.

Dejan Šakoronja, dr. med.

07.12.2016. 23:10

Milsim da se ne radi o trudnoći no za početak napravite test na trudnoću. Vjerovatno imate pcos i morate uzimati terapiju.

Anonimus97

10.12.2016. 19:55

Poštovani, znači 25.11. sam imala spolni odnos,točnije dan prije same ovulacije. Tokom spolnog odnosa nije došlo do ejakulacije,ali nisam 100% da li je bilo predejakulata ili se ipak radilo samo o sluzi. Menstruaciju sam dobila sinoć odnosno 9.12. iako nije bilo značajnog krvarenja. Ali danas sam imalq obilnije krvarnje kroz jutro iako je neako krvarenje svijetlo,ali evo trenutno više nije toliko obilno. Zanima me da li moguće da je došlo do trudnoće pa je ovo implantacijsko krvarenje ili?? Hvala unaprijed.

Dejan Šakoronja, dr. med.

11.12.2016. 17:40

Prema opisanom ne radi se o trudnoći.
Imate menstruaciju.

amelie21

11.12.2016. 22:55

Poštovani, menstruaciju u listopadu sam imala 27.10., nakon tog 4.11. sam imala nezaštićen odnos (nisam do tad imala odnose više od godinu dana), menstruacija u studenom mi je kasnila 1 dan, ali je došla 25.11. i bila je oskudnija ali vremenskog trajanja kao i uvijek. moram naglasiti kako već 2 godine pijem logest i cijelom ovom razdoblju i prije odnosa i nakon nisam nijednu zaboravila popiti. nakon te menstruacije osjetila sam intezivnu bol u donjem dijelu trbuha i leđa, pojačan iscjedak, a sada me bole grudi iako ne vidim neke promjene na njima. zanima me da li je moguće da je došlo do trudnoće pa da je ova menstruacija bila lažna? najviše me sad zabrinjavaju grudi jer me užasno bole, pogotovo sa strana, bradavice izgledaju ok, tu i tamo se vidi poneka žilica. često me probode u stomaku, bezvoljna sam.

Dejan Šakoronja, dr. med.

12.12.2016. 16:25

Ne radi se o trudnoći. Ne vidim problem kod vas.