Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


moguce trudnoca


Autor Poruka

Drea48

20.06.2015. 14:50

Poštovani, pre tačno nedelju dana sam imala odnos sa momkom, prvo smo koristili kondom, a posle ne, ali ni jednom nije svršio. Takođe, to nam je bio prvi put, pa mi nije skroz ni probio, koliko mi se čini. Ali od tada je počeo donjo deo stomaka da me boli, takođe bol u krstima i grudima.. A sinoć mi se na gaćicama pojavilo par kapi krvi, braonkaste boje, takođe kada se obrišem posle male nužde vidim isto.. Da li postoji mogućnost da sam trudna? Problem je što još uvek nemam redovne menstruacije, pa se jako bojim... Šta vi mislite?
Hvala unapred i izvinite ako ste dobili isto pitanje par puta. Preko mobilnog sam pa ne mogu baš da se snađem

Dejan Šakoronja, dr. med.

20.06.2015. 17:25

Prema opisanom niste trudna.

Turk123

04.01.2017. 20:25

Pozdrav. Imam jedno pitanje u vezi toga da li sam.mozda trudna. Prije nekoliko dana imala sam menstruaciju koja.je zavrsila 31.12, medjutim.prvi plodni dan mi je 1.1. Tada sam.imala odnos. Koristili smo zastitu. Da li postoji mogucnost da sam.ostala u drugom.stanju iz razloga sto mi crijeva non stop krce ili.je to samo neka nervoza? Hvala