Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Nema menstruacije


Autor Poruka

Lisy

15.11.2014. 10:05

Lijep pozdrav zelim, prije dvije sedmice imala sam odnos sa muzem zatim 5 minuta kasnije dobila sam Strasne bolove i zavrsila u bolnici, tamo su ustanovili da je vodena cista pukla i doktorica kaze sve uredu ta cista nije opasna. I poslije toga imala sam odnose , sad mi kasni dva dana imam tjelesnu temperaturu 36,4 36,6 (za mene normalno jer imam niske temperature zbog stitnjace 35,6 35,8)... Test sam jucer radila i negativan je, i nemam nikakve simptome menzesa osim nekog cvrcanja stomaka na momente. (Imam neku alergiju i pijem tablete ...) Ocekujem menzes jer sam dobila tablete klomifen od treceg dana da pijem do devetog a dvanaestog da idem na pregled
Ocekujem vas odgovor....LP

Dejan Šakoronja, dr. med.

15.11.2014. 19:00

Ne radi se o trudnoći ako je test negativan. Slažem se s terapijom klomifenima. No prije nego započnete s istima dobro bi bilo vidjeti da opet neka ciste na jajniku jer bi uzimanje klomifena moglo uzrokovati da opet naraste .