Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Neugodno peckanje i svrbež nakon primjene medazola i uz primjenu linex lady


Autor Poruka

bannanko

17.12.2014. 11:20

Poštovani, prije 2 mjeseca sam imala operaciju zbog tub. apscesa II,nakon toga sam od svog ginekologa dobila medazol tablete za sebe i partnera te medazol vaginalete zbog blage upale. Tijekom cijele primjene sam imla pojačani iscjedak i svrbež i nadala sam se da će to nestati uz pomoć linex lady, ali i dalje je isto, i dalje je sve crveno i pecka blago i nisam sigurna pomažu li mi te tablete? Molim vas savjet? Planiram se obratiti i svom ginekologu!
Hvala

Dejan Šakoronja, dr. med.

17.12.2014. 20:45

Uzimajte canesten vaginalete i kremu izvana.

bannanko

19.12.2014. 14:10

Poštovani,
nakon zadnje poruke ipak sam posjetila svog ginekologa te mi je pregledu ustanovio da imam akutnu upalu rodnice, dobila sam antibiotik doksicilin za sebe i partner po 25 kapsula, uz to i rojazol kremu za vanjsku primjenu i rojazol vaginalete. U uputama mi je ginekolog napisao da korisim doksicilin i rojazol kremu 2 puta na dan i da nakon terapije dodjem 3.dan na kontrolu. E sad, zanima me sto sa rojazol vaginaletama, uzimam li nih po prestanku antibiotika ili zajedno s njima? Pomalo sam zbunjena jer mi je prvo rekao da nista vaginalno ne stavljam a na polasku kuci rekao da koristim svo troje? Uz to mi je rekao da jačam imunitet pa sam si kupila ampule matične mliječi.
Uz kremu mi se crvenilo i svrbež smanjilo, samo me zanima što sa rojazol vaginaletama?

Dejan Šakoronja, dr. med.

19.12.2014. 22:05

Koristite ih zajedno i paralelo s doksiciklinom na usta.
Canesten je slična stvar kao i Rojazol.