Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Poslije abortusa


Autor Poruka

16.04.2014. 16:05

Postovanje doktore,zamolila bi vas da mi odgovorite na ovo pitanje.. Prvo da vam u sto kracim crtama prepricam svoj problem:
Abortus sam imala 21.03,sve je bilo uredu... Doktor mi je rekao da mogu imati spolne odnose nakon 2 tjedna,i nakon toga sam spavala s deckom..Naime tokom spolnog odnosa decko je samo na par sekundi usao u mene bez kondoma,i onda je stavio kondom..I sada mene muci problem da li sam mogla ostati trudna? jer sam takodzer ostala trudna a da nije svrsio u mene... Ja vec par dana imam pojacan iscjedak,malo me bole jajnici,stalno placem.i imam blago povisenu temp.(Inace mi se to sve desava za vrijeme PMS-a)..Prvu menstruaciju nakon abortusa jos nisam dobila,ocekujem je za par dana,.Da li je moguce da sam ostala u drugom stanju' Unaprijed hvala..

Dejan Šakoronja, dr. med.

16.04.2014. 22:10

Mislim da ne. A zašto ne koristite zaštitu? Prvi put vam nije bilo dovoljna opomena?

17.04.2014. 11:55

Koristili smo zastitu,ali je on prvo usao bez kondoma mozda na 3 sekunde,pa je tek onda stavio kondom... Ovo je bila velika opomena,i od sada cu se paziti.. Abortus mi je bio 21.03 krvarenje je trajalo 3 dana,ostalih 8 samo smedji iscjedak..Ovo mi je bilo veoma zbunjujuce jer ne mogu odrediti plodne dane,pa ako bi ste bili ljubazni da li bi mi mogli reci kada su mi bili plodni dani? Hvala

Dejan Šakoronja, dr. med.

17.04.2014. 18:35

Ne znam kad su vam plodni dani. To ovisi o trajanju ciklusa kroz godinu dana.
Pročitajte prijašnje postove o tome gdje sam to temeljito opisao.