Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 8869

Broj poruka: 58447

Šakoronja Dejan, dr. med.

Dejan Šakoronja, dr. med.

Ginekološka ordinacija Šakoronja
Jastrebarsko, Kralja Tomislava 29

predmenopauza

Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

maestral

08.10.2011. 20:00

Poštovani! imam 48 godina ,i do sada normalan ciklus,sad imam menstruaciju par dana pa prekid dva dana pa opet krvarenje, ovo je prvi puta da imam takav prekid u ciklusu inače je prije ciklus trajao 5 ili 6 dana, sada je to nekako neobičan taj prekid ,ništa obilo ,normalno krvarenje, godinama sam imala probleme sa štitnom žlijezdom,i bilo je u redu godinama bez terapije, kad sam osjetila znojenje,tremor cijelog tijela,nemir,blagi porast tlaka u napadu panike.nisam se osjećala dobro pa sam vadila hormone štitnjače..tsh -0,1, t4-160, atpo 600....upućena sam kod endokrinologa ....zanima me da li je promjena ciklusa znak predmenopauze ili je to povezano sa problemima štitne,i da li je to povezano ,predmenopauza i to pogoršanje štitne žlijezde, trebam li razgovarati sa ginekologom

Dejan Šakoronja, dr. med.

09.10.2011. 13:20

Poštovana, teško mi je bez pregleda i ultrazvuka dati Vam više podataka o Vašem problemu.
Savjetujem svakako ginekološki pregled i svakako ultrazvuk, da se utvrde eventualne abnormalnosti tipa mioma, polipa, cista, koje mogu uzrokovati neuredna krvarenja i jako su česta u Vašoj dobi. Svakako otiđite na pregled.