Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Problem


Autor Poruka

only one

03.07.2014. 16:55

Poštovani,

zadnju menstruaciju sam imala 21.6-25.6. a zadnji spolni nezaštićeni odnos 28.6.. takve odnose imam već pola godine i nisam imala nikakvih problema.. od subote se osjećam napuhnuto u predijelu stomaka, nemam zatvor, ne osjećam se pretežito umorno, glava me boli kao i inače, a danas sam primjetila i malo jači vaginalni iscjedak kiselkastog mirisa i bijele boje... U slučaju da sumnjam na trudnoću, da li je bolje da pričekam da li ću imat menstruaciju ovaj mjesec pa da onda radim korake (test,pregled) ili nešto drugo, što vi predlažete? I u vezi ''intuicije'', možda je moguće da sam sama sebi nagrnula simptoma koje i ne osjećam (placebo efekt) pa sumnjam na trudnoću? Molim vas vaš prijedlog i savjet! Hvala vam!

Dejan Šakoronja, dr. med.

03.07.2014. 23:50

Dakle imate upalu u rodnici pod jedan. Ako sumnjate na trudnoću morate pričekati da vidite hoće li vam doći iduća menstruacija. Ništa prije ne trebate činiti.