Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


smedi vaginalni iscjedak


Autor Poruka

kinglione

10.04.2018. 12:45

postovanje zanima me taj iscjedak....zadnju mengu sam dobila 8.03.2018.-11.03.2017.u principu su mi tocne i na vrijeme menge,trebala sam dobit 04.04medutim menga mi je kasnila 5 dana.imala sam odnose sa muzem u vrijeme plodnih dana.imam 34 g,imala sam 2 spontana i nisam jos ni jednom rodila.e sad s obzirom da mi je kasnila 5 dana,pojavilo mi se kao menga ali smede boje,i evo traje vec 3 dana i dalje to imam ali sve je to slabo i nikada mi nije ovako bilo.kad dobijem mengu prvi dan mi je slabija a sljedecih 2 dana je obilno i onda zadnji dan jedva slabo.napravila sam test i bio je negativan,radila sam ga u popodnevnim satima.inace dobijem mengu svakih 25-26 dana.zanima me dali da ponovim nakon nekoliko dana opet test,dali se moram zabrinuti.nikada mi ovako nije se pojavilo.jos uvjek me malo bole bradavice,i imam tu i tamo slabe grceve u desnom jajniku.....lp

Ivo Balenović, dr. med.

10.04.2018. 23:10

Poštovana, ponovite test s prvim jutarnjim urinom.

Veki7136

11.04.2018. 22:05

Poštovani, situacija je ovakva posljednju mjesecnicu sam imala u sijecnju od 6.1.-12.1, nakon toga sam u veljači kada sam trebala dobiti mjesecnicu tjedan dana (1 dan +/-) imala samo smedi iscjedak sa djelovima krvi no sve skupa vrlo oskudno. I od tada nisam imala mjesecnicu. Napravila sam vec dva testa u razmaku od cirka mjesec dana ujutro odma kad sam se probudila no ispali su negativni.
Prije od prilike godinu i pol do dvije sam bila kod ginekologa isto zbog izostanka mjesecnice no rekao je da imam manju cistu na jajniku i da ce proci.

U 12om mjesecu sam naglo pocela intenzivno vjezbati i podosta smrsavila. Nakon toga sam dobila tu mjesecnixu u sijecnju i nakon toga vise nista te sam se sad niotkuda ponovo ubucila i nikako ne mogu skinuti te kile. No sredinom mjeseca kad bi s e mjesecnica trebala pojaviti dobivam normalne simptome pmsa (promjene raspolozenja, pristica nesto vise nego obicno te nesto losije spavam).

Ne znam sto se desava pa me zanima vase misljenje (ne mogu posjetiti ginekologa do kraja mjeseca jer sam na putu)

Ivo Balenović, dr. med.

12.04.2018. 12:40

Poštovana, poremećaj ciklusa je najvjerojatnije posljedica promjena tjelesne težine. Savjetujem da učinite analizu hormona i da tjelesnu težinu pokušavate održati koliko toliko konstantnom.