Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Smedji iscjedak


Autor Poruka

subsi

23.03.2017. 13:45

Ovako, vec oko 2 godine sam pila kontracepcijske tablete i prestala sam ih piti, a inače sam imala i prije i poslije menstruacije smeđi iscjedak po dan-dva, dok otkako sam prestala piti tablete i više od 2 sedmice nakon menstruacije još uvijek imam smeđi iscjedak, pošto često imam i upale da li je moguće da je do neke upale ili?

Ivo Balenović, dr. med.

24.03.2017. 09:20

Poštovana,
vjerojatno se radi o postmenstruacijskom krvarenju koje nastaje zbog produljenog djelovanja žutog tijela odnosno progesterona. Takvo stanje liječi se uzimanjem gestagena 10 dana u fazi žutog tijela (od 15. do 25. dana ciklusa).

Mammi1

22.06.2018. 18:20

Postovani, imam redovnu M, medjutim ovog mjeseca kasni 7 dana, bas na Dan kad je trebala doci pocela Sam imat Jake bolove u donjem djelu stomaka osjecala Sam da cu dobit svakog casa,grudi su me boljele i jako cudan osjecaj u ustima! Posto pokusavamo dobit bebu vec dvije godine bisam si mogla suzdrzat pa Sam radial test 3 dana kasnije i bio je negativan, juce sam dobila smedji iscjedak i to je Sve,danas nista osim sto moram u wc svakih pola sata. Dana’s me Mongolia mane bole grudi Ali cudan okus u ustima nikako da prodje!
Dali je moguce da Sam trudna ovo me iscekivanje izludjuje!

Ivo Balenović, dr. med.

23.06.2018. 10:00

Poštovana, ukoliko smeđi iscjedak prestane (tj. ne počne menstruacija), ponovite test. Postoji mogućnost da je došlo do implantacijskog krvarenja, nakon kojeg se u urinu može dokazati hormon trudnoće.