Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Smedji iscjedak


Autor Poruka

nika1234

26.06.2016. 19:15

Zadnju menstruaciju imala sam od 12. do 16.6., spolni odnos sa deckom imala sam 18.6. dva puta u kratkom razmaku, koristili smo kondom oba puta, prvi puta je svrsio al nije bio u meni bez obzira na kondom a drugi puta je kondom ispao tako da smo stali i nije svrsio, sedmi dan nakon odnosa pojavio se smedji iscjedan, mozda malo kao krvav al vise da je smedji kao krv koja se osusi, traje treci dan vec, ne osjecam nikakve bolove niti promjena apetita niti mi se povraca, boli me glava al ti je normalno vjverojato zbog dioptrije boli me konstantno. Ciklus mi je redovit otprilike, traje izmedju 26 i 29 dana. Jel je moguce da sam trudna, znam da su sanse prema ovome svem male al strah me da sperma nije zavrsila na njegov ruci il slicno.
-panicar-

Dejan Šakoronja, dr. med.

27.06.2016. 01:15

Smeđi isjedak sredinom ciklusa znak je ovulacije. Prema opisanom neće doći do trudnoće.

sam552

27.06.2016. 10:45

Postovani, inace iman neredovite menstruacije(ciklus varira izmedu 28 i 35 dana). Menstruaciju sam imala 17.5. i trajala je normalno, 4-5 dana. Sljedeca mi je uranila tjedan dana(5.6.) i trajala je dan krace nego obicno. Jucer mi se pojavio smede iscjedak poput onog u vrijeme ovulacije, te ga danas vise nema. Po racunanju, menstruacija bi mi trebala doci za tjedan dana. Mene zanima da li je doslo do nekog poremecaja ovaj mjesec i da li je normalno da menstruacija urani tjedan dana i traje krace? Te da li bi mogla ovaj iscjedak pripisati ovulaciji? Inace sam spolno aktivna, ali uvijek koristimo zastitu tako da mislim da bi trudnocu trebala iskljuciti.
Hvala Vam na odgovoru!

Dejan Šakoronja, dr. med.

27.06.2016. 12:05

Na osnovu iznesenog zaista ne mogu znati koji je uzrok smeđeg iscjetka. Moguće je da se radi o anovulaciji, polipu, cisti, itd.
Javite se na pregled nakon završene menstruacije.