Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


svrbež, peckanje i krv


Autor Poruka

stolnalampa

19.03.2017. 15:30

Poštovani,

da krenem otpočetka..
Duže vrijeme se borim sa candidom a nedavno mi je dijagnosticiran HPV.
Sve je počelo sa samozadovoljavanjem vibratorom nakon čega je započelo pečenje tijekom mokrenja, kao da imam upalu mokraćnog sustava, svako malo moram mokriti. Danas je 5. dan od početka toga, prije 2 dana sam osjetila jaki svrbež i peklo me tijekom mokrenja nakon čega sam na papiru vidjela krv. Zašto se pojavljuje krv? Imam osjećaj kao da se od tolike jačine svraba pojavi krv.. Trebala bih dobiti menstruaciju 26.3. tako da ova krv sigurno nije ta menstruacija jer ne curi stalno nego samo nakon tog svrbeža i peckanja koji sam spomenula.
Molim Vas, možete li mi reći što se događa sa mnom??

Ivo Balenović, dr. med.

19.03.2017. 15:45

Poštovana,
svakako trebate učiniti uriniokulturu jer prema simptomima moguće je da se radi o infekciji mokraćnog trakta. Ukoliko se izolira uzročnik bit će provedena terapija prema antibiogramu. Svrbež rodnice je moguć zbog gljivične infekcije koja se uspješno liječi vaginalnim antimikoticima. Preporučam da se javite Vašem liječniku.