Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


trudnoca


Autor Poruka

Jamesetta

11.02.2016. 00:35

Postovani doktore

Zadnja menstruacija mi je kasnila 4 dana (uvijek je tocno 28 dana ciklus) i kada je napokon stigla, bila je popracena mucninom, proljevom, jakim grcevima u donjem dijelu abdomena i slabih krvarenjem.
To je trajalo 2 dana i zatim se krvarenje normaliziralo a bolovi i mucnina nestali. Medutim, 5 dana nakon zavrsetka krvarenja, grudi su mi ostale bolne i osjetljive, izgleda kao da se pojavljuju strije, a donji dio abdomena mi je nabubrio. Iscjedak lici na onaj za vrijeme plodnih dana (koji su po kalendaru upravo sad)
Napravila sam dva testa i oba su negativna. Uvijek koristim zastitu pri odnosu. Prije menstracije koristila sam antibiotike zbog upale grla.
Ne znam bih li se trebala zabrinuti jer mi se nista slicno nije dogodilo ranije

Unaprijed hvala!

Dejan Šakoronja, dr. med.

11.02.2016. 17:50

Ne vidim uopće problem kod vas. Imali ste menstruaciju popraćenu malo jačim simptomima.

Jamesetta

11.02.2016. 19:40

Problem je samo u trenutnim simptomima; osjetljive grudi, pojava strija na grudima i povecan donji dio abdomena jer se, kao sto sam vec spomenula, to nije ranije dogadalo. Zanima sto bi mogao biti uzrok tome, debljanje sigurno nije.

Dejan Šakoronja, dr. med.

12.02.2016. 21:00

Ne znam koji je uzrok vašim simptomima, trudnoća dakako nije.