Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Trudnoca i ovulacija


Autor Poruka

Bele7

05.05.2016. 22:00

Pozdrav,

Ima punih 7 mj koliko radimo na bebi al jednostavno ne ide.Koristili smo trakice za ovulaciju i obicno test bude pozitivan dva dana .Mislio sam da je problem do mene i uradio sam spermogram da budem siguran i doktori su mi rekli da je normalno i 79 mil.Neznam da li postoji neki problem sa suprugom jer nije isla na preglede vise od godinu dana odkad smo braku,inace supruga mi ima 23 a ja 29 godina..Eh sto se tice menstruacije vise puta dobije ranije 2-3 dana a jednom jw cak i kasnilo 8 dana.Treba mi pomoc zaista jer ovo utice lose na nas i cini nas previse nervoznim i dolazi do puno stresa..Da li da jos sacekamo il mozda ako menstruacija nije redovna moze teze da dodje do trudnoce??

Hvala i pozdrav,

Dejan Šakoronja, dr. med.

07.05.2016. 00:05

Pričekajte još koji mjesec. Zatim se supruga mora obrađivati ako je vaš spermiogram uredan.

nika007

20.02.2017. 12:05

Postovani, jucer sam imala odnos s deckom u kojem je on ejakulirao u mene. Danas mi se pojavio prozirno bjelkasti iscjedak. Zadnja menstruacija mi je bila 6.2.17, inace su mi menstruacije poprilicno neredovite, ali dali postoji neka sansa na trudnocu s obzirom da bi trenutno mozda po tom iscjetku mogla biti u ovulaciji?
Unaprijed zahvalna na odgovoru

kety3

20.02.2017. 19:30

Pozdrav,zanima me vase misljenje imala sam po prvi put spoli odnos s deckom pri cemu sam primjetila da mu je kondom skliznuo na pola no ne u potpunosti,no ne bi me toliko mucilo da tada mi nisu bili plodni dani i uz to nakon tjedan dana pocelo me muciti ucestalo mokrenje te uz to imam simptome menustracije kao napuhanost i natecenost grudi jer bi trebala dobiti u roku narednih 7 dana.muci me postoji li mogucnost trudnoce jer citajuci po netu i to mogu biti simptomi ili je samo tijec o nekoj upali,Lp

Ivo Balenović, dr. med.

21.02.2017. 20:35

Poštovana,
ukoliko nije došlo do ejakulacije u rodnicu trudnoća nije moguća. Simptomi koje navodite su predmenstrualne tegobe. Trudnoću mozete potvrditi ili isključiti određivanjem bhcg iz krvi ili urina.