Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Trudnoća kada nema menstruacije zbog dojenja


Autor Poruka

Noelly

25.02.2015. 17:35

Poštovani,

zanima me postoje li neki pokazatelji koji bi me mogli navesti da posumnjam na trudnoću čak i kad nemam mjesečnicu? Trenutno još uvijek dojim i nisam još dobila mjesečnicu. Znam da je trudnoća moguća pa me stoga i zanima postoji li način da to primijetim na vrijeme. Radi se o tome da imam hipotireozu i pod terapijom sam od rane dobi. Kad sam ostala trudna ubrzo su mi i povećali terapiju pa mi je bitno da znam prepoznati neke znakove koji bi me naveli da napravim test. Inače bih, naravno, posumnjala kad bi izostala mjesečnica, ali kako je nemam...onda nemam ništa prema čemu bih se ravnala.
Zahvaljujem unaprijed. Lijep pozdrav.

Dejan Šakoronja, dr. med.

26.02.2015. 00:25

Napravite test ako sumnjate.

Noelly

26.02.2015. 11:40

Ne sumnjam na trudnoću, u tome je i problem.. zato i pitam.. zanima me postoji li nešto što bi me moglo bar uputiti na sumnju(u slučaju da do trudnoće dođe) s obzirom da uopće nemam mjesečnicu pa onda nema ni njezinog izostanka što bi me inače potaklo na test....je li onda najbolje da jednom mjesečno radim test za svaki slučaj, ako nema drugog načina da prepoznam neku promjenu? prvi put sam osjetila promjenu na grudima, ali sad kako dojim, nisam sigurna da se mogu pouzdati u to..

Dejan Šakoronja, dr. med.

26.02.2015. 23:30

Kažem test. Najpouzdanije je.