Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Upala i dojenje


Autor Poruka

googga

12.10.2009. 18:00

Poštovani!
Rodila sam prije 9 mj. i od tada počinju svi moji problemi vezani uz rodnicu.. Dobila sam jaku upalu, ustvari neznam ni sama šta dali gljivičnu ili bakterijsku infekciju, uglavnom simptomi su takvi da su postali neizdrživi. Jak svrab, natečenost, došlo je do jaih promjena. Ksao što vidite iz naslova ja sam majka dojilja stoga sam pazila na to kakve lijekove mi doktor preporučuje i što jedem. Upravo iz tog razloga isprobala sam Acidosalus vaginalete, Teuta kremu, čaj za ispiranje i mnoge stvari vezane uz biljnu ljekarnu. No ništa nije pomoglo. Gonekolog mi je preporučio prvo Canesten koji nije pomogao, zatimRojazol i Dalacin, što također nije pomoglo. Simptomi su sve gori i gori, a iscjedak sve jači i svrbež sve nepodnošljiviji. Zato me zanima postoji li nešto što ću moći koristiti uz dojenje, nešto što bi mi moglo pomoći. Možda bih mogla isprobati Rosalgin otopinu? Stvarno više neznam što da radim, 9 mje je predugo vremensko razdoblje za vođenje rata sgljivicama.
Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru!

Višnja Tadić, dr. med.

20.10.2009. 21:40

Uz dojenje možete uzeti vaginalete Gyno Daktarin., stavljati svaku drugu večer, i još svaku drugu večer,prstićem samo nanijeti malo jogurta , kis. mlijeka ili sl. u rodnicu..( djeluje primitivno, ali je korisno )
Ev. ako vam je draže "kulturnijim " vaginaletama , onda uzmite vagisan vaginalete naizmjence sa Gyn Dfaktarinom....