Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


vaginalete u trudnoci???


Autor Poruka

dijana24

14.07.2011. 15:15

Pozdrav!!!
Ja sam u 19 tjednu trudnoce i u zadnje vrijeme sam primjetila nekakav svijetlo zuti iscjedak to sam rekla svojoj doktorici (ginekologici) i ona mi je na to rekla da mi ne moze dati vaginalete jer sam trudna i rekla mi je nek si kupim u ljekarni rosalgin granule i da se sa ti samo perem ali to bas i nije imalo nekakvog ucinka. Ja i dalje imam taj iscjedak,nakon mjesec dana bila sam opet kod doktora ali nije bila moja doktorica nego drugi doktor na zamjeni i on mi je prepisao cak 2 vaginalete (plimycoli i medazol). Strah me to uopce upotrijebiti da ne bi nastetila bebi,neznam sta da radim.... je li gore biti trudan sa gljivicnom infekcijom i ne ljecit je vaginaletama ili da ih ipak upotijebim. HELP....

Dejan Šakoronja, dr. med.

14.07.2011. 22:26

Poštovana, apsolutno da trebate liječiti vaginalnu infekciju. Primjena vaginaleta u vašem slučaju je potrebna i opravdana.