Ginekologija i opstetricija

U forumima odgovaraju na Vaša pitanja isključivo stručnjaci iz određenih područja medicine, stomatologije i psihologije.

Broj tema: 7317

Broj poruka: 41583

Šakoronja Dejan, dr. med.

Dejan Šakoronja, dr. med.

Ginekološka ordinacija Šakoronja
Kralja Tomislava 29
Jastrebarsko

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

vaginalete u trudnoci???

Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

dijana24

14.07.2011. 15:15

Pozdrav!!!
Ja sam u 19 tjednu trudnoce i u zadnje vrijeme sam primjetila nekakav svijetlo zuti iscjedak to sam rekla svojoj doktorici (ginekologici) i ona mi je na to rekla da mi ne moze dati vaginalete jer sam trudna i rekla mi je nek si kupim u ljekarni rosalgin granule i da se sa ti samo perem ali to bas i nije imalo nekakvog ucinka. Ja i dalje imam taj iscjedak,nakon mjesec dana bila sam opet kod doktora ali nije bila moja doktorica nego drugi doktor na zamjeni i on mi je prepisao cak 2 vaginalete (plimycoli i medazol). Strah me to uopce upotrijebiti da ne bi nastetila bebi,neznam sta da radim.... je li gore biti trudan sa gljivicnom infekcijom i ne ljecit je vaginaletama ili da ih ipak upotijebim. HELP....

Dejan Šakoronja, dr. med.

14.07.2011. 22:26

Poštovana, apsolutno da trebate liječiti vaginalnu infekciju. Primjena vaginaleta u vašem slučaju je potrebna i opravdana.