Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


vaginalne gljivice


Autor Poruka

ritacool

18.04.2016. 23:10

Postovani,

dobila sam gljivicnu infekciju, nakon terapije canesten 3 od ginekologice sam dobila terapiju plymicolom dvije kutije vaginaleta i dvije kutije kreme, takoder i Diflucan. Medutim, dobila sam i upalu mjehura i cesto moram mokrit, simptomi infekcije nisu prosli ali su se smanjili, zanima dali mi sporo traje izljecenje infekcije zbog upale mjehura?

Dejan Šakoronja, dr. med.

19.04.2016. 20:10

Sugeriram da se javite obiteljskom liječniku za terapiju urinarne infekcije. Tada će izlječenje biti potpuno.

stels02

22.08.2017. 23:45

Postovani
Ovaj problem imam vec 2-3 godine 8 otkako sam ove godine krenula s odnosima odlucila sam ga se rijesit.
Radi se o konstantnom svrabu tamo dole,iscjedku kao da imam gljivice, crvenilo, kao neke bjele tockice koje su kada prodem po njika hrapave i jako ih je puno i kao da su mi se povecale usne. Mislim da se radi o gljivicama al neznam kako da se rijesim i dali to uopce jesu one. Trenutno mazem sa Diprogenta kremom i ne osjecam svrab i maknulo se crvenilo al kad ce te tockice nestat?

Ivo Balenović, dr. med.

23.08.2017. 08:50

Poštovana, prema navedenom moguće je da se radi o gljivicama. Preporučio bih neku od antimikotičnih krema (Canesten, Rojazol, Plimycol, Vagisan Myko Kombi...) i pregled ginekologa.