Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Zabrinutost


Autor Poruka

Dinamo123

29.07.2015. 23:45

Poštovani!
Naime mi imamo jedan problem koji nas muci dosta dugo.
Ja i moja djevojka smo 21.07. Stupili u preblizak kontakt, poželjeli smo stupiti u spolni kontakt, naravno sa prezervativom, ja sam prije pokušang seksa bio svršio dva puta pa nisam mogao stupiti u spolni odnos sa njom, prezervativ je ostao na meni i ona je skočila na mene i kako je bila na meni on je skliznuo i ona je nakon toga jos par min bila na meni. Naime zanima me da li je moguce da ona ostane trudna? Jos joj menstruacija nije dosla, treba krajem ovoga 7 mj. A zadnju menstruaciju je imala oko kraja 6 mj.
Trebam li se brinuti ?

Dejan Šakoronja, dr. med.

30.07.2015. 22:20

Prema opisanom neće doći do trudnoće.

mirzex

30.07.2015. 23:50

Postovani!

06.06 sam sa djevojkom imao oralni sex i djevojka je "stvar" zavrsila rukom.Sperma je otisla po mom tijelu i mali dio je ostao u njenoj ruci.Nakon toga smo se oboje oprali i obrisali.Ali ubrzo nam se javio strah da je mozda koja kap sperme otisla na njeno tijelo i skliznula dole.Menstruaciju je dobila 27-og istog mjeseca i prosla je normalno bez cudnih siptoma.Ali jos uvijek smo zabrinuti i imamo strah da mozda moze zatrudniti pa smo odlucili da Vam se obratimo i cujemo Vase strucno misljenje.Nasa briga i strah se jos vise povecao jer joj ovaj mjesec menstruacija kasni 2 dana,ima povecan bijeli iscjedak i jucer je povracala.

Hvala unaprijed!

Dejan Šakoronja, dr. med.

31.07.2015. 18:00

Neće doći do trudnoće. Educirajte se.

dzenkiii

31.07.2015. 22:15

Doktore molim vas za pomoč. Prije nekog vremena sam primjetila oko čmara dvije male izrasline. Da li je moguće da su u pitanju genitalne bradavice? Nikad nisam prakticirala nikakav drugi sex osim vaginalnog. Imala sam prije 3 godine jedan odnos sa tadašnjim dečkom. I bio je prvi put i meni i njemu. I sad sam već u dugoj vezi i prakticiram vaginalne i oralne odnose sa sadašnjim dečkom. Njemu sam druga što se tiče odnosa. Jako sam zabrinuta. Možda su u pitanju hemeroidi jer jedem jako začinjenu hranu i suhu. I ponekad imam problema sa stolicom i primjetim nekada malo krvi. Ali ipak mislim da sam mlada za toga, tek mi je 19. Molim Vas za odgovor.

Dejan Šakoronja, dr. med.

02.08.2015. 11:10

Ovako zaista ne mogu znati. Moglo bi se raditi o kondilomima. Svakako otiđite kod ginekologa nek on to pogleda.