Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Zanima me


Autor Poruka

neco6

30.07.2016. 12:45

Postovani, ne znam gdje da smjestim ovu "temu/poruku" pa sam dosao ovdje. Naime imam jedan problem. Nedavno sam imao odnos sa jedno djevojkom, poznajem je vec neko vrijeme, sam odnos je sadrzio sve sem analnog seksa. Nakon 2 do 4 dana od zadnjeg naseg odnosa sam primjetio zuti gusti iscjedak iz penisa, iscjedak nije konstantan nego kao da organizam zbog izbacuje nekakve zute "komadice" iz sebe. Prvi dan sam primjetio 2, 3 puta, drugi dan 2, treci dan 1 i onda se pojavljivao veoma rijetko i slabo do petog, sestog dana, nakon cega je skroz prestao.

Takodje sam imao nadrazen penis prvih dana, cudan miris na njemu i upalu grla, nakon cega tih par dana je sve to proslo.
Bio sam i kod doktorice nakon sto je to proslo (nisam bio u mogucnosti da idem ranije), ona me je uputila da uradim krvnu sliku i urin, sto je pokazalo da je sve u redu sa tim.
Trebao bi da idem i na bris ali me sa jedne strane steze posao u inostranstvu tako da je malo problem cekati sad ponedeljak.

Zanima me vase nekakvo misljenje. Hvala vam na vremenu.

Dejan Šakoronja, dr. med.

30.07.2016. 18:20

Pitanje je za dermatologa. Na našim stranicama njemu postavite svoje pitanje.