HRABRI - forum za zaštitu djece


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 179 | Broj poruka: 670

Savjetodavna linija, za djecu

Hrabri telefon
Zagreb, Draškovićeva 72


Pomeranje menstrualnog ciklusa


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Mimamima

18.07.2018. 00:00

Potreban mi je savet kako da ubrzam menstrualni ciklus i pomerim unapred za nekoliko dana zbog putovanja. Citala sam nesto o primeni Primolut Nora i nije mi bas najjasnija njegova primena za ubrzanje ciklusa. Molim vas za pomoc kako da koristim lekove da bih ubrzala ciklus za pet-sest dana?

Savjetodavna linija, za djecu

19.07.2018. 11:15

Draga Mimamima,
hvala Vam na javljanju i ukazivanju povjerenja Hrabrom telefonu. Iz Vašeg upita sam stekla dojam da Vas zanima pitanje vezano uz menstrualni ciklus. S obzirom na to da se na Hrabrom telefonu bavimo temama vezanim uz dječji razvoj i roditeljstvo, nismo educirani u području zdravstvene ginekološke skrbi te Vas potičem da potražite savjet svog ginekologa.
Ako budete imali nekih pitanja koja spadaju u okvire Hrabrog telefona, potičem Vas da nam se slobodno javite ovim putem, ali i putem linije Hrabrog telefona za mame i tate na broj 0800 0800 koja je otvorena radnim danima od 9 do 20 sati. Osim toga, možete nam pisati i na e-mail savjet@hrabritelefon.hr.
Puno pozdrava,
Vaš Hrabri telefon