HRABRI - forum za zaštitu djece


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 179 | Broj poruka: 670

Savjetodavna linija, za djecu

Hrabri telefon
Zagreb, Draškovićeva 72


Vanmatericna trudnoca


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Alexa1986

23.01.2018. 11:40

Ja otkrila jucer sa testom da sam trudna ali jako me boli sa desne strane di je jajnik cjelo vrijeme ko da cu dobit mengu i pece i kad sam si taknula jos vise. Tek dr tj idem kod ginekologa.

Savjetodavna linija, za djecu

24.01.2018. 13:10

Draga Alexa,
hvala Vam na javljanju i ukazanom povjerenju. Napisali ste da ste testom za trudnoću utvrdili da ste trudni. Također, navodite kako uočavate bolove u području jajnika te kako imate osjećaj da ćete dobiti menstruaciju. S obzirom na to da je Vaše pitanje medicinske prirode, a Hrabri telefon je savjetodavna linija koja pruža pomoć i podršku djeci i roditeljima u vezi različitih teškoća s kojima se suočavaju, nismo Vam u mogućnosti dati odgovor. Voljela bih Vas potaknuti da se posavjetujete sa svojim ginekologom vezano uz brige koje Vam se javljaju. Ako smatrate da Vam je predugo čekati do zakazanog termina sljedeći tjedan, možete mu se obratiti i telefonski te dogovoriti neki raniji termin.
Želim Vam puno sreće i ustrajnosti u nadolazećim koracima!
Puno Vas pozdravlja,
Hrabri telefon