Neurologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 723 | Broj poruka: 1634

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


bol u vratu i trnci u licu


Autor Poruka

antun

04.07.2004. 16:05

Poštovani!

Od trećeg mjeseca 2004.godine osjećam neugodnu bol u predjelu desne strane lica,usnice i oka te u predjelu iza uha, a odnedavno i bol u vratu.Često me prolaze i neugodni trnci glave ruke i noge! Krvna slika je u redu isto kao i krvne žile u predjelu vrata. Išao sam na pregled otorinoralinlgologu i neurologu međutim do sada nisam dobio nikakav odgovor niti dobio dijagnozu o mogućoj bolesti. Na radnom mjestu provodim više od deset sati za računalom, neadekvatnom prostoru sa malo prirodne svjetlosti dnevno te sa dosta stresnim situacijama/rad sa studentima/! Da li bolovi mogu biti psihičke prirode , bolesti živaca ili slaboj tjelesnoj aktivnosti!

hvala unaprijed!

Prof.dr. Zlatko Trkanjec

17.07.2004. 11:38

Vrlo je teko na ovaj način odgovoriti na Vaš upit. Međutim, moglo bi biti moguće da je barem dio Vaših tegoba posljedica možebitnih promjena na kralježnici do kojih je moglo doći zbog prirode Vašeg posla koji ste opisali.