Home / Forum / Specijalizacije - medicina / Neurologija / kvržica na glavi??

Neurologija

U forumima odgovaraju na Vaša pitanja isključivo stručnjaci iz određenih područja medicine, stomatologije i psihologije.

Broj tema: 761

Broj poruka: 1726

Brinar Vesna, dr. med.

Prof. dr. sc. Vesna Brinar, dr. med.

Poliklinika CORTEX
Tomašićeva 4
Zagreb

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

kvržica na glavi??

Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

06.06.2007. 11:55

javljam se jer sam malo zbunjena i zabrinuta, prije otprilike mjesec dana na dodir me boljela kost na stražnjem dijelu lubanje, ali nije bilo nikakve kvržice na tom mjestu, poslije otprilike 10 dana na tom sam mjestu napipala kvrgu koja me još uvijek na dodir boli, izgleda kao neko masno tkivo izraslo na lubanji. možete li mi reći o čemu bi se moglo raditi, može li se raditi o nekoj prehladi i može li se to desiti ako izađem van s vlažnom kosom. nemam nikakve glavobolje ali su me uši malo boljele.

VALERY

20.06.2007. 11:04

ja isto imam kvržicu na glavi iza lijevog uha i boli me na dodir a kako sam to dirala sad me boli i kad lezim na lijevoj strani glave.zanima me što je to?

Prof. dr. sc. Vida Demarin, dr. med

24.06.2007. 23:30

Poštovana,
Moguće je da se radi o lipomu (benigna nakupina masnog tkiva) ili upali lojnih žlijezde na vlasištu; pa bi bilo dobro da se javite dermatologu zbog pregleda.