Neurologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 723 | Broj poruka: 1634

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Maja


Autor Poruka

Trnci po tijelu

16.05.2003. 21:16

Molim Vas za odgovor ! Već nekoliko dana osjećam trnce po cijelom tijelu u vidu pikanja i peckanja kože , a na vrhovima prstiju nogu i ruku te dlanovima i stopalima kao neko mravinjanje i takeđer pikanje . To je počelo nakon intenzivnog rada na računalu prošlih dana ( po 12 sati neprekidno ) radi jednog posla koji moram do roka učiniti . Nemam nikakve bolove osim tih simptoma . Da li je to možda posljedica pritiska na kralježnicu ili nešto drugo ....? Ujutro kada se ustanem tih simptoma nema ali se za 1 sat pojave . Primjećujem da kad se to tijekom dana ponekad i povuče ponovo se vrati kad nosim dijete ili slično . Molim Vas kome da se uputim ili što da uzmem za poboljšanje stanja ? Imam 33 godine .

Doc. dr. Zlatko Trkanjec

18.05.2003. 21:55

Preporučljivo bi bilo da se javite neurologu (specijalisti za bolesti živčanog sustava) koji će Vas pregledati i uputiti na potrebne pretrage.