Neurologija

U forumima odgovaraju na Vaša pitanja isključivo stručnjaci iz određenih područja medicine, stomatologije i psihologije.

Broj tema: 761

Broj poruka: 1726

Brinar Vesna, dr. med.

Prof. dr. sc. Vesna Brinar, dr. med.

Poliklinika CORTEX
Tomašićeva 4
Zagreb

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

neuropedijatrija

Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

kliconoša

04.06.2008. 20:55

moja kći je s 8 godina imala hemiparesis spastica lat.sin.in regressionem.sada ima 17 god i ima nekoliko dana ima trnce u rukama jednoj pa drugoj,te grć mišića iznad lakta.primljena je u bolnicu napravljen je ct koji je uredan,eeg takođe uredan.sada joj trni desna ruka i lijeva noga. takođe mi je i sin bio hospitaliziran u 12 mjesecu 2007. god. ima 8 godina oduzele su mu se noge na nekoliko minuta.dijagnoza je sy lumbosacrale M50.molim vas pomozite sa savjetom.zahvalna mama

Prof. dr. sc. Vida Demarin, dr. med

06.06.2008. 12:05

Poštovana, iz Vašeg upita nije razvidno da li je učinjena lumbalna punkcija iako je moguće da se radi o upalnoj etiologiji navedenih simptoma. Stoga se javite u dječju ambulantu za zarazne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu. Ukoliko se isključi upalni proces, javite se nadležnom neuropedijatru za daljnu neurološku obradu. Srdačan pozdrav.