Neurologija

U forumima odgovaraju na Vaša pitanja isključivo stručnjaci iz određenih područja medicine, stomatologije i psihologije.

Broj tema: 760

Broj poruka: 1725

Brinar Vesna, dr. med.

Prof. dr. sc. Vesna Brinar, dr. med.

Poliklinika CORTEX
Tomašićeva 4
Zagreb

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

tumor na mozgu

Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

daniela

06.06.2006. 00:01

Unapred zahvalna na pomoci!!!

Postovani
Vec tri dana neprestano osecam bol na temenu glave /kosti/; bol je pojacan prilikom dodira i zahvacena povrsina bola je precnika ca. decijeg klikera. U unutrasnjosti glave osecam relativno velik pritisak tj. osecam kao da mi mozak pritiska u teme, kao da nema mesta. Takodje se javlja osecaj pecenja u glavi.
Nisam upoznata sa osnovnim karakteristikama tumora mozga pa vas molim da mi ukratko napisete da li je to moguca dijagnoza u mome slucaju.
Zahvaljujem se na vasem odgovoru i velikoj pomoci.
Daniela

Prof. dr. Vida Demarin

19.06.2006. 21:24

Prema vašem opisu simptoma najvjerojatnije se radi o glavobolji tenzijskog tipa koja dobro reagira na liječenje analgeticima a ne o tumoru mozga. Glavobolja uzrokovana intrakranijskim tumorom često je difuznog karaktera i može biti praćena mučninom i povraćanjem. Obratite se neurologu koji će preporučiti dodatnu neurološku i dijagnostičku obradu.