Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Dobar dan


Autor Poruka

krissy

13.12.2009. 15:45

Dragi doktore!Imam 28 godina i majka sam jednog djeteta,Molila bih vas za misljenje.U drugom mjesecu ove godine počela sam osjećati da mi se niz zdrijelo slijeva sekret,općenito se nisam osjećala bas dobro i imala sam temp. koja se kretala oko 37.Međutim,nakon posjeta mojoj doktorici koja je konstantno tvrdila da je sa mnom sve u redu i nijee mi dala nikakvu terapiju ja sam se i dalje osjećala lose pa sam promijenila liječnika.Drugi liječnik me poslao na ORL i doktor je ustanovio da imam kroničnu upalu sinusa i da mi je ta upala lijepo uzgojena njegovim riječima.Da skratim dosad sam popila hrpu antibiotika,bila na decementizaciji jednom,no jos uvijek mi se i dalje slijeva taj sekret niz zdrijelo i imam taj uporan subfebrilitet i jednostavno se bojim da mi se stanje ne pogorsa,Dragi doktore molila bih vas za misljenje i savjet jer bih zeljela da to vec jednom prestane.Unaprijed zahvalna Kristina

krissy

17.12.2009. 13:50

Jos bi napomenula da to cijelo vrijeme,skoro ce proći godina dana imam sum i pritisak u usima i ne znam dal je to povezano s ovom upalom sinusa.

Domagoj Parazajder, dr. med.

23.12.2009. 19:55

Smetnje koje opsiujete mogu biti posljedica kronične upale sinusa. Ne znam na što ste mislili pod pojmom decementizacija (takvo što u medicinskom žargonu ne postoji), no da bi se točno ustanovilo kakvo je stanje vaših sinusa, potrebno je učiniti endoskopiju nosa te CT paranazalnih sinusa, te sukladno tome provesti terapiju, bilo konzervativnu, bilo operativnu (ovisno o nalazima i tijeku bolesti). Nadam se da sam vam pomogao odgovorom. Lijepi pozdrav!