Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Vrućica bez drugih simptoma, loša krvna slika


Autor Poruka

Mysterious_cello

17.10.2016. 23:15

Poštovani, nova sam na forumu i forum za pulmologiju je zatvoren pa sam se nadala da bi ste mi možda mogli Vi nekako pomoći ili sugerirati nešto. Ako sam fulala područje, nadam se da nije problem... Naime, vratila sam se početkom 9 mjeseca iz Španjolske te sam tada imala nekakvu infekciju (grlobolja, nisko povišena temperatura i kašalj) te sam dobila Klavocin. Zarazio se i moj dečko te je on dobivao Ospamox koji mu nije bio pomogao te je na kraju dobio Sumamed jer je bila dijagnosticirana bakterijska upala pluća u razvoju. Nakon toga sam ponovno se ja razbolila (sinusno - bronhalni sindrom) te sam dobila Efedrin i Dexametazon za inhalaciju. Sutra idem otorincu na pregled i nadam se da će se to napokon riješiti. Prošli ponedjeljak je moj dečko bez ikakvih drugih simptoma imao temperaturu 39.2. Doktorica mu je dala Klavocin te sada nema temperaturu i nikakvi drugi se simptomi nisu iskazali. Danas je vadio krv i ima povišene leukocite i CRP. Ići će na daljnje pretrage. Zabrinuta sam da nije nešto ozbiljnije, djeluje li uopće Klavocin i što se uopće može napraviti u tom slučaju? Hvala na povratnoj informaciji...

Mysterious_cello

19.10.2016. 16:30

Evo, update, nakon klavocina temperatura se vratila (38.5 °C). U zaraznoj su mu rekli da je zdrav i da je vjerojatno neki virus koji se smiruje...Rekao je da ga je malo boljelo grlo, ali kratko i prestalo je brzo. Temperatura samo raste. Nisu mu htjeli raditi ni pretrage na kraju. Leukociti su mu 13,3, a CRP 10. Proslo je vec 10 dana, a nije mu bolje.

Mr. sc. Rozita Gulić, dr. med.

20.11.2016. 17:10

Poštovana, bolest u kojoj je dominantan i jedini simptom povišena tjelesna temperatura, zahtijeva obradu i liječenje infektologa. U ORL području tako visoka i uporna temperatura nastaje obično kao posljedica gnojne angine, ali niste mi potvrdili da se o tome radi.