Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6618 | Broj poruka: 26365

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Ceona kost


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Mlada majka

18.10.2017. 08:17

Nova sam. Ne snalazim se najbolje na sajtovima.
Postovanje. Cerka stara 2 god. I 2 mes. . Leva strana cela joj je lepo oblikovana. A na desnoj strani , ceona kost je kao natecena. Kad predjem rukom oseti se kao cvoruga. Iz profila kada gledam vidi se blago kao izbocina. Vodila sam je pedijatru, pregledala je 5 sek i odgovor je bio, to je tako srasla kost, ne brini. A ja umirem od brige. Prvi put sam to primetila ima godinu dana. Ali mi se cini da je tad bilo manje, ili mozda zbog mog straha mi se cini da je vece sad. Ceo internet sam pretrazila, i nemam nikakav zakljucak. U danasnje vreme na zalost deca boluju od svega i svaceg, pa strepim. Visoka je 93cm ima 16,5 kg. Imala je 2 pada jaca kao mala, vodila sam odma lekaru, nije bilo nekih preloma. Bas lici na cvorugu, tako najlakse da objasnim. Bas ceona kost. Sta bi to moglo biti? Jel moze biti nesto opasno, daleko bilo.? Ili nemam razloga za brigu kako pedijatar kaze? Hvala Vam. Jel mi odgovor stize na mail ili?

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

18.10.2017. 10:50

Obzirom da je prošlo dosta vremena od kako ste uočili promjenu na čelu možemo sa sigurnošću isključiti malignu bolest. Za očekivati je da će se s godinama, uslijed pregradnje kosti, izbočina smanjiti ili nestati. Mislim da nemate razloga za strah.