Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6618 | Broj poruka: 26367

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Cijepljenje petogodišnjaka


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

valek

01.09.2015. 13:00

Poštovani,
naš petogodišnjak je primio sva redovna cjepiva no trebao je nešto primiti sa četiri godine ali je to prebačeno na pet godina starosti. Sad tog cjepiva nema ( trebao se cijepiti u lipnju još),ali smo ipak naručeni jer bi kao trebalo stići do petka. Moramo se malo, bar Vama i oprostite na tome, požaliti tj iskazati strahovanje o tom cjepivu i njegovoj kvaliteti ili to kao roditelji nemamo razloga?! Da li bi bilo bolje ( pametnije) pitati o kojem cjepivu se radi i kupiti ga pa da smo sigurni ili da ipak imamo povjerenja u potpunosti!! Što ako cjepiva neće biti ,a rečeno je da ta zadnja doza vrijedi do rujna ?! Kreće u vrtić i bude li bio bolestan neće se moći cijepiti i vrijeme ide.....! Molimo za savjet i unaprijed zahvaljujemo!

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

04.09.2015. 11:15

Sva cjepiva koja se nabavljaju preko Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo su vrhunska i ne postoji nešto bolje što se treba ili može kupiti. Ako ga Vaš pedijatar ima odvedite dijete što prije jer mi se čini da ga još neko dulje vrijeme neće biti.