Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6611 | Broj poruka: 26345

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Kožica na penisu


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

13.11.2008. 09:20

Imam sina od 3,5 godine i nismo mogli do kraja provući kožicu na penisu. Od ponedjeljka je to izgleda uspjeo, medjutim kad se kozica provuce sa jedne strane se vidi crvenilo. Dijete kaze da ga ne boli, jedino se u ponedjeljak ujutro pozalio kod prvog jutarnjeg mokrenja da ga pece. Da li bi trebalo kozicu mazati s necim ili je obvezno ici na pregled kod pedijatra. Molim za savjet.

lenny72

13.11.2008. 09:40

Dopuna mog pitanja. Nismo mogli prevuci kozicu (na penisu) do kraja, medjutim ljetos kada smo bili na cijepljenju pedijatrica je rekla da nastavimo sa laganim prevlacenjem i da nije potreban kirurski zahvat, da se to moze rijesiti jos uvijek bez toga. Od ovog ponedjeljka kozica se moze prevuci medjutim na mjestu gdje je ista pukla (odnosno prevukla) vidi se crvenilo. Dijete se zalilo na pecenje samo u ponedjeljak ujutro kod prvog mokrenja. Kasnije ne, osim jucer navecer poslije obavljanja nuzde, buduci da si je sam provukao kozicu dok je obavljao nuzdu. Zanima me da li se treba obavezno javiti pedijatru ili postoji mogućnost da se to namaze sa nekom masti. Nadam se da ne zvucim previse zbrkano

Darko Richter, dr. med.

13.11.2008. 10:15

Nemam nikakve predodžbe što se dogodilo, a još manje kako to što se dogodilo izgleda.