Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6618 | Broj poruka: 26365

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


krv u nosu


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

ina

18.11.2002. 12:42

Kod čišćenja nosa kod moje 5-mjesečne curice ponekad primjetim tragove sukrvice u desnoj nosnici. Nije prehlađena, samo često trlja nos i oči i ponekad kiše par puta za redom.Od rođenja, na korijenu nosa, između očiju, ima dosta primjetnu plavu žilicu koja ponekad postaje izraženija.Da li se tu radi o kapilarama i treba li nešto poduzeti?
Moli Vas još odgovor na pitanje što bih smjela koristiti kod jakog kašlja (nemam temperaturu ni iscjedak iz nosa, samo dosta iskašljavam) obzirom na to da još dojim pa ne mogu koristiti tablete za kašalj!

prof. dr. sc. Ana Votava-Raić

18.11.2002. 19:34

Cijenjena gospođo, bilo bi dobro da unutrašnjost nosa pogleda specijalist za ORL. Za Vaš mir, vjerojatno se ne radi o problemu ozbiljne naravi (ako je uopće u pitanju problem); na nosnoj pregradi zaista se može nalaziti splet kapilara koji u nekih osoba (nerijetko od dječje dobi) može biti izvorom krvarenja.
Što se Vas tiče, možete koristiti neki biljni sirup u propisanoj dozi, kakvih na našem tržištu ima mnogo.
Srdačno Vas pozdravljam.