Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6617 | Broj poruka: 26364

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


krvava stolica


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

lamkaslamka

29.08.2014. 11:20

pozdrav
imam djevojcicu od 3 godine.imala je povisenu temperaturu koju sam skinula uz pomoc voltaren cepica.prva dva dana je imala normalnu stolicu u temperaturi,dok je naredna dva dana imala proljev i krv u stolici,krvi je bilo poprilicno dosta.medjutim trenutno lezi u bolnici,gdje su radili nalaze krvi,uzv stomaka i bris iz guze,sve je ok,medjutim ovo je 6 dan kako i dalje ima krv,doktori nisu utvrdili sta je,samo kazu najvjerovatnije od voltaren cepica.u 4 dana smo stavili 6 cepica da bi skinuli temp.ja se izvinjavam sto duzim,al sam zaista zabrinuta,te vas molim da mi sto prije odgovorite,sta vi mislite o cemu se radi i dal moze biti nesto opasno...Molim Vas za vase misljenje..
lijep pozdrav

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

02.09.2014. 10:55

Najvažnije je da je dijete dobro i da nema povišenu temperaturu. Najvjerojatnije je došlo do ozljede sluznice crijeva ili zbog upale (bakterija ili virus koji je uzrokovao proljev) ili zbog čepića. U svakom slučaju nije za očekivati da se zbiva nešto što bi Vas trebalo strašiti. Pretpostavljam da su rutinske laboratorijske pretrage uredne.