Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6611 | Broj poruka: 26344

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Krvava stolica kod devetogodisnjakinje


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

MartinaP30

05.03.2017. 20:35

Postovani,malo sam zabrinuta pa vas molim za odgovor.cura (9god) vec tri dana malo tvrđe kaka..ima sluzavu krv u stolici i kapljice svjeze crvene krvi na guzi i u skoljci.dosta krvi.boli je samo kad kaka.kad obavi onda bol prestane.otkad je bila beba ima tvrđu stolicu.slabije konzumira tekucinu i stolica joj nije uvijek redovita.zna se desiti i 4 dana da ne kaka.malo sam se prepala jer joj nikad nije bilo tako sa dosta krvi.molim vas odgovor.hvala unaprijed

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

10.03.2017. 19:50

Ne trebate se strašiti. Konzultirajte se sa njezinim liječnikom oko prehrane i eventualnih drugih mjera s ciljem razmekšavanja stolice.

MartinaP30

11.03.2017. 00:15

Hvala vam na odgovoru..jos sam htjela pitati da li je moguce da zbog neredovite stolice trbuh bude veliki .ona je dosta visoka curica,nije buckasta,samo joj je trbuscic veliki ..je li moguce da je zbog probave tako ?hvala unaprijed na odgovoru.

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

22.03.2017. 11:10

Moguće, no mislim da bi bilo dobro konzultirati gastroenterologa i odlučiti da li treba napraviti određene pretrage s ciljem isključivanja alergije ili nepodnošljivosti određenih vrsta namirnica.