Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6618 | Broj poruka: 26367

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Slina kod djece


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Hrogsy

10.09.2013. 09:45

Poštovani,

kršim pravilo o novoj temi jer sam pronašla nešto o tome još iz 2008. Jednostavno sam imala potrebu javiti Vam se
jer ste me baš fino nasmijali na rano jutro. Naime, primjetila sam da moj trogodišnjak slini pa sam se odlučila malo informirati.
Našla sam Vaš odgovor na pitanje gđe Dunje. Ona me još više nasmijala svojim neznanjem o škrobu.
Htjela sam Vam samo prenijeti svoj doživljaj. Potječem iz obitelji majke, koja nije bila liječnik ali je radila u bolnici i kojoj je odgovor na svaku bolest: Ma nije to ništa! od kojeg mi se i dan danas diže kosa na glavi i oca koji je bio pa moglo bi se reći atomski fizičar i koji je zbog niza okolnosti bio psihički labilan.
Ne trebam Vam ni govoriti kao je on reagirao na bilo kakvu i bilo čiju bolest. Ja kao roditelj, a vjerojatno imam i očevih gena, bojim se za svoje dijete više nego za sebe i reagiram na najmanju sitnicu koja mu se dogodi pa i na slinu. Jednostavno se moram informirati i saznati što se događa jer inače ne bih bila mirna.
Poanta je ono što već svi znamo: Ima nas svakakvih i da čak se i jako obrazovani, atomski fizičari boje onog što ne mogu kontrolirati.

Još jednom sam dobila potrvdu da je za naše zdravlje jako bitno ono što možemo kontrolirati, a to je ono što unosimo u sebe!

Lijep Pozdrav! Josipa