Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6618 | Broj poruka: 26365

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Tik ili ne...? Savjet !


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Karanfil04

09.02.2016. 13:35

Dobar dan ! Prije 10 -15 dana,djecak od 4 godine je krenuo slijegati ramenima ,ujutro je sljeganje ramenima slabo,popodne krene jace sljeganje ,navecer nekad jace nekad slabije...Vodila sam ga doktoru,tamo sam dobila odgovor da je to tik vrlo vjerovatno i uputnicu za EEG. Situacija u kuci je takva da smo suprug i ja se razdvojili i da je vrlo lako moguce da je djete reagiralo tikom...ono sto mene brine je dali je tik ,sljeganje ramenima ,ponekad jednim ponekad s oba..ujutro slabije,popodne dosta jace..kao da namjesta majicu . Ne obracam paznju,ne opominjem..kao da se ne desava ali brinem se jako,jer me pati pitanje : "sto ako nije tik ?" ...Puno Vam hvala na odgovoru i lijep pozdrav !

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

12.02.2016. 11:35

Prema svemu opisanome ne moze biti nista drugo nego tik. Osjecaj Vase zabrinutosti i zabrinutosti okoline ga moze podrzavati, stoga pokusajte ukloniti strah iz svoje duse. Obzirom na obiteljsku situaciju, ako tik potraje koji mjesec, treba konzultirati psihologa i vidjeti kako pomoci djetetu.