Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6618 | Broj poruka: 26366

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Zelene stolice u bebe


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Annie1982

04.12.2017. 18:00

Pozdrav
Imam bebu od 4,5 mj. Prije dva tjedna je imao osip na pregibima i oko vrata i pedijatrica je rekla da može biti atopijski dermatitis ili cak alergija na mlijeko koje jede, a jeo je Hipp 1 combiotik. Te ga je promijenila u Hipp HA1. Jos nista ne jede od hrane, osim malo vode ili caja i BiGaia kapi. Medjutim otkako je na tom novom mlijeku, stolice su mu zelene, vodenaste i dosta smrde sto nije bio slucaj prije sa Hipp 1. Pedijatrica kaze da je ti normalno i da je to zbog tog HA1 mlijeka. Medjutim ja sam zabrinuta jer uz tu vodenastu stolicu ima i vjetrove dosta. Beba dobro napreduje, otkako je na novom mlijeku a to je dva tjedna dobio je 400 grama, trenutno je na 6700. Prije dva mjeseca je imao proljev i bio u bolnici dva dana na infuziji jer je imao proljev i ustanovio se adeno virus. Beba je zivahna, nema temperatura. Jeli brinem za nista ili bi trebala opet kod pedijatrice? Hvala Vam unaprijed

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

06.12.2017. 10:55

Pitanje ste postavili i na postu o rota virusu - ne brinite zbog izgleda stolice dokle god dijete dobro napreduje na težini.