Psihijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 667 | Broj poruka: 1506

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


APSTINENCIJA I LIJEKOVI


Autor Poruka

IVANA

04.10.2004. 12:37

Poštovani, molim vas da mi pomognete svojim informacijama ako možete; dugogodišnji sam ovisnik o teškim drogama i tabletama. Sada sam već duže vrijeme "čista" ali su mi se počeli javljati stari problemi točnije napadi panike, nesanica, depresija i slično. Ne znam koje lijekove bih zbog svoje ovisnosti smjela uzimati. Trenutno pijem xanax od 0,25mg i po potrebi Sanval. Međutim stanje mi je isto, muče me i dalje i depresija i strah od vanjskog svijeta te mi se javljaju panični ataci. Prije 3 godine mi je dijagnosticirana anksioznost koja me izgleda i dalje prati. Heroin ne konzumiram skoro već godinu dana dok sam tablete prestala konzumirati prije mjesec dana. Do tada sam konzumirala: Lumidol, Apaurin od 10mg, Praxiten te povremeno Sanval i Viox.
Molim vas recite mi koja bi mi terapija s obzirom na moj problem pomogla u rješavanju trenutnog mog psihofizičkog stanja.
Unaprijed zahvaljujem.

Prof.dr.sc. V. Folnegović Šmalc

13.10.2004. 13:16

Kažete da ste " čista " , ajesu li se Vaše misli i osjećaji " Očistili od droge i stila života koji uz to ide"? Razmisli....
Jeste li izgradili smjernice za tzv. " normalan Život".
Da li ste pronašli vrijednost za koju se vrijedi boriti?
Što bi me ispunjavalo , a da mude korisno za druge : Do sada je droga uzimala dio mog života ,a što ja sada mogu dati životu.
Prepoznajte se tako.Sve promijene ( iskrene) dolaze iznutra-pokušajte ih pronaći.To je terapija za ispravno življenje.