Urologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 167 | Broj poruka: 353

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


pitanje


Autor Poruka

dada

20.03.2003. 14:56

Moj muz je prije nekog vremena imao nekakvu infekciju u predjelu ispod glavica. Bili smo na skijanju i rekao mi je da ga pece,vjerojatno od znoja.(Higijenu odrzava ,rekla bih prosjecno,nista pretjerano...)Medjutim vec sutra su mu izasli nekakvi sitni pristici i poslije toga se koza u tankom sloju ogulila.Poslije toga je primjetio neke bjelicaste naslage ispod glavica ,u stvari cijeli dio koze koja se kad je penis spusten,presavije na unutra...Molim Vas recite o cemu se radi,Izbjegavali smo odnos dok se to nije sredilo ,ali mene interesira jel postoji neka mogucnost da on nosi te uzrocnike i dalje,i da li mozda meni prenosi,jer i ja sam osjetljiva i vrlo cesto imam infekcije koja ja rijesim Geonistinom...Hvala unaprijed..

prim.dr.sc. Josip Parazajder

15.04.2003. 19:32

Vjerojatno se je radilo o gljivicnoj infekciji koju je suprug dobio od Vas te bi bilo pametno da se i on lijeci nekom antimikoticnom kremom.