Dentalna patologija i endodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 900 | Broj poruka: 2656

Dean Cekić, dr. med. dent.

Stomatološka ordinacija Cekić
Zagreb, Republike Austrije 5


izvađen umnjak


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Mylife

15.12.2012. 12:10

Poštovani, vadila sam donji lijevi umnjak operacijom prije 8 dana (donji desni prije 1,5 godinu). Konce sam skinula, rana dobro zacjeljuje. Rana od operacije me više ne boli, natečenost je splasla. Međutim, kad nisam pod djelovanjem Voltaren rapida, zubi me strašno bole. Radi se o gotovo cijeloj donjoj lijevoj vilici, otprilike od dvojke do šestice. Jeli moguće da si zubi sada "rade mjesto" pa zbog toga osjećam bol? Voltarene i dr. tablete protiv bolova pijem već 8 dana i dosta mi je toga, ali bol je neizdrživa. Trebam li opet stomatologu ili je to normalno nakon takvih zahvata?

Dean Cekić, dr. med. dent.

18.12.2012. 19:00

Poštovana,

bol koju navodite je komplikacija nakon zahvata.
Obavezno posjetite stomatologa.

norarobertssss

03.06.2017. 11:15

Postovani, vadila sam donji lijevi umnjak prije 10 dana,konci su jucer izvadjeni, nema boli, otok spao,jedino u obrazu ima malo otvrdnuce koje se smanjuje, medjutim danas sam gkedaka ranu i cistila , primjetila sam da je duboka i hrana mi upada tu. Da li je normalno da je rana takva, duboka i kao otvorena, ali ne boli nimalo? Vadjenje je bilo tesko,bolno, lezao je horizontalno zub.hvala

Dean Cekić, dr. med. dent.

13.06.2017. 11:25

Poštovana,

to je normalan razvoj događaja. Sve će se zatvoriti s vremenom.
Vi se trudite održavati rupu čistom.