Dentalna patologija i endodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 901 | Broj poruka: 2661

Dean Cekić, dr. med. dent.

Stomatološka ordinacija Cekić
Zagreb, Republike Austrije 5


neuralgija trrigeminus


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Samija

19.02.2014. 23:40

Poštovani Doktore,molim Vas da mi pokušate pomoći.Već nekoliko godina imam probleme na desnoj vilici.Neurolog je bio mišljenja da se radi o upalnom procesu zuba te da nije u pitanju neuralgija trigeminus.Poslije toga su uslijedili lječenje,operacije zuba,te nakon muka i muka vađenje zuba(4,5 i 8).Jedini period kada ja nisam imala bolova je kada sam pila antibiotike ,Nakon toga maksilofacijalni hirurg koji je i izvadio zube je rekao da u vilici postoji zaostala stomatološka igla,ali da ona nije uzrok boli nego se bol javlja zbog problema sa vratnom kičmom.To moj neurolog negira i uključuje mi neurontin koji pijem već 3 mjeseca 3x3 dnevno...ali bol je i dalje prisutna kao i crvenilo vilice na desnoj strani ,kao i gnojni iscjedak koji se pojavljuje na mjestu šava od operacije. Bila sam kod zubara,uadila ortopan i ona mi je rekla da postoji nešto u vilici što izaziva upalni proces ali ona nije oralni hirurg te mi ne može pomoći.Molila bih vas ako može da vam pošaljem snimak da pogledate i kažete mi vaše mišljenje.Možda sam bila opširna ali 4 godine sam na mukama,nalazim se između neurologa,stomatologa i otorinolaringologa,čija su mišljenja različita i ne znam šta da radim.Unaprijed hvala.

Dean Cekić, dr. med. dent.

25.03.2014. 09:15

Poštovana,

Kako ste sami naveli da Vam bol prestaje dok ste na antibiotiku, sigurno se ne radi o neuralgiji nego o bakterijskoj upali, što daljnji navodi potvrđuju u smislu gnoja i crvenila.
Slobodno pošaljite snimku na mail deancekic@ordinacijacekic.hr