Dentalna patologija i endodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 901 | Broj poruka: 2661

Dean Cekić, dr. med. dent.

Stomatološka ordinacija Cekić
Zagreb, Republike Austrije 5


zub,sinus i glavobolja


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

mila09

19.02.2008. 21:05

Nakon pretraga utvrđeno mi je da mi se dva zuba lijevo gore nalaze u sinusu i da mi je sama čeljust jako tanka. stomatolog mi je zub popravio i zablombirao. Nakon toga ja osjećam pritisak u zubu. Živac iz tog zuba izvađen mi jeprije dvadeset godina. Često me boli glava . Prošlog ljeta napravila sam pretrage uključujući i ct mozga i sve oko toga i dijagnosticirana mi je migrena i da je sve ostalo u potpunom redu. Mene sada brine koliko bi mogli ta dva zuba utjecati na moju glavobolju. Boli me lijeva strana glave i to u pozadini lijevog oka. Imam jako česte poremećaje vida- kao da mi se film rastopi i klasična aura- iako je okulist utvrdio da imam savršen vid. Inače sam po zanimanju knjigovođa pa shvatite kako mi je kad ne vidim po nekoliko dana- Majka mi je operirala čeljust jer je imala tumor ali dobroćudni. Molim Vas da me uputite koje pretrage bi trebala učiniti od kud krenuti.
Hvala

Doc. dr. sc. Silvana Jukić Krmek, dr. med. dent.

28.02.2008. 23:06

Premda mi Vasa prica lici vise na glavobolju, nije iskljucen zubni uzrok. Preporucam da se naprave male rentgenske snimke liječenih zubi i da se s njima obratite specijalisti endodoncije (Stomatološki fakultet ili Stomatološka poliklinika u Perkovčevoj) da se provjeri kvaliteta liječenja i postoji li ev. proces u kosti koji je moguće povezati s Vasim glavoboljama.

Zli Tomzli

20.03.2011. 19:36

Imam slicne probleme kao Mila samo sto mene boli i sa zadnje strane vrata uz glavu ... radio sam eeg i tccd i sve ok ... mislm da je zub u pitanju i to lijecena 6 i 7 izmedju koje imam bas dubok dzep ...kad god me boli glava osecam povezanost sa zubima :S malo me i uho boli... to je sve sa lijeve strane glave a nekad bol proseta i na desnu stranu i tad osecam povezanost sa 5icom koja je takodje lijecena. to me boli vec skoro god dana.Razmisljam da izvadim zube pa ako treba sve da ih vadim happy) Da li je Mila rijesila svoj problem i je li bilo to od zuba ?
pozdrav...

Dean Cekić, dr. med. dent.

23.03.2011. 18:00

Nadam se da će Mila pročitati pitanje i podijeliti svoje iskustvo.
Moj komentar je da zubi koji su ne uspješno liječeni, ne moraju biti za vađenje, jer postoji mogučnost ponovnog liječenja.