Akne


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 271 | Broj poruka: 1364

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


Fleke ili potkozne akne, da li ce se povuci???


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

sanidica

20.02.2013. 23:25

Postovani, dermatolog mi je uspostavio dijagnozu acne papulopustulusa i prepisao mi diane 35. Sutra zavrsavam drugu kutiju. Rekao je da je potrebno vremena da vidim prve efekte. Ali ja imam kao neke flekice pa ne znam da li ce mi Diane 35 pomoci i za to. Mada kada sam bila na pregledu doktor nije rekao da su to fleke vec da su to sve potkozne akne. Kada prodjem rukom po obrazu gde se i nalaze uopste ih ne osecam, nisu cvorici, prstici vec nekakve tacke crvene koje se jako izraze kada se umijem. Naravno, dosta njih se pretvaralo u prstice, pa onda sazru i postanu gnojne, ali ovih dana se to povuklo i sada su samo tacke kao fleke, pa me zbunjuje, da li su to potkozne akne ili fleke? Hvala, bila bih vam zahvalna na odgovoru. Pozdrav !

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

21.02.2013. 15:55

Preko računala Vam ne mogu reći je li je riječ o hiperpigmentacijama od akni ili o aknama. Ako je riječ o pigmentacijama, Diane 35 neće pomoći.