Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Erekcijska disfunkcija


Autor Poruka

dody

05.10.2009. 14:20

trazio sam na internetu urologe,pa sam pronasao vas. Zamolio bih vas ako mi mozete malo pomoci i savjetovati me u nekim stvarima.imam 18 godina, nisam nikad imao spolni odnos. Moj "problem" je taj sto kada masturbiram,tj. kada pocnem masturbirati...nakon 10 minuta penis mi nije vise onako cvrst i podignut kao na pocetku,spusti se, a istim tempom masturbiram. Takodjer nemogu staviti prezervativ,ja navucem kozicu i stavljam prezervativ,medjutim nemogu preko te kozice na penisu prevuci prezervativ. Molim vas da mi malo kazete o cemu se radi i posavjetujete me.

Unaprijed hvala! Pozdrav!

Antun Gršković, dr. med.

05.10.2009. 21:20

Malo je teško za pomisliti da čovjek vaših godina ima erektilnu disfunkciju, a još teže za pomisliti da joj je uzrok organske prirode.
Vjerojatno se događa da ujutro ili tijekom noći imate erekciju koja je kvalitetna i koja i bez podražaja traje i 10-ak minuta.
Ljudi su različiti i prema tome svatko ima neki poseban poticaj, više ili manje izražen, koji dovodi do erekcije. Kod nekoga je to taktilni podražaj (dodir), kod nekoga vizualni, kod nekoga pak olfaktorni (mirisi) ili pak samo emocionalna povezanost sa osobom s kojom stupa u odnos. Stoga na vašem mjestu ne bih puno brinuo oko toga da li je erekcija slabija nakon 10 minuta ili nije.
Na žalost, drugo pitanje nisam razumio pa ni ne mogu odgovoriti.