Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4343 | Broj poruka: 50825

anonymous

Ivo Balenović, dr. med.

Dom zdravlja KZŽ
Krapina, Mirka Crkvenca 1


yaz i prekočena tableta


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

beni123

08.09.2022. 10:05

Poštovani,

pijem Yaz uz Roaccutan drugi mjesec. U ponedjeljak, 28.9. zaboravila sam popiti pilulu.
U utorak, popila sam pilulu u uobičajeno vrijeme u koje inače pijem (9 h navečer). U srijedu sam se sjetila da nisam popila pilulu u ponedjeljak te sam popila jednu popodne čim sam se sjetila i jednu navečer u uobičajeno vrijeme. Radi se o tabletama od 8. do 14. dana. Zadnji nezaštićeni odnos bio je u nedjelju. Postoji li rizik za trudnoćom te kako dalje postupiti?

Dsstjup

29.09.2022. 10:15

Postovani, pijem Yaz tablete i danas (srijeda) sam vidjela da nisam popila prvu placebo tabletu za utorak. Nisam sigurna jesam li zaboravila popiti tabletu u nedjelju ili utorak, ali znam da u ponedjeljak jesam svjetloruzicastu tabletu. Kad sam to shvatila, odmah sam pocela piti novi blister i preskocila ostatak placebo tableta. Jesam li ispravno napravila i jesam li i dalje zasticena s obzirom da sam vjerojatno preskocila jedan dan ruzicastih tableta i samo nakon toga nastavila novi blister bez placeba? Hvala