Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11797 | Broj poruka: 84852

anonymous

Ivo Balenović, dr. med.

Dom zdravlja KZŽ
Krapina, Mirka Crkvenca 1


Ginekološki nalaz


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

korisnikforuma

28.06.2022. 10:05

Poštovani,
radila sam papa test i na kućnu adresu sam dobila nalaz. Što znači ako je naznačeno da je prisutan "bacillus vaginalis", a u sljedećoj rubrici "citoliza".
Osim toga naznačena je i redovita kontrola, pa pretpostavljam da ako je nešto opasno da bi papu trebalo ponoviti ranije??
Hvalaaa!!

natasa30

28.06.2022. 22:05

Postovani doktore! Molim Vaa za misljenje. U subotu mi se pojavila krv sa sluzi, bila sam taman na sredini ciklusa pa sam mislila da je ovulacijsko krvarenje. Medjutim ustanovljena je upala mokracnih kanala i mjehura. Dobila sam antibiotik, ta sluz je trajala 2 dana, i jutros se opet pojavi blago roza. Ciklus bi trebao doci 8.7. Posto sam ja panicar, kroz godinu dana sam vec tri papa testa uradila (22.4.2021., 23.11.2021., 8.4.2022.) sva tri uredna i uzv svi uredni. Posljednji eto prije 2 mjeseca. Bila sam danas i kod ginekologa kaze ginekoloski sve u redu. Uzeo je neki bris i napravio razmaz na stakalce i pogledao pod mikroskop, kaze sve dobro. Meni je u glavi svasta jer sam osoba koja je veliki panicar i hipohondar. Inace mi ide roza oko 7 dana pred ciklus odkako sam sina rodila prije 9 godina. Pa mozda je i to.. Ali ja sam u velikoj panici pa Vas molim za Vase misljenje. Imam jos 3 tablete antibiotika popit protiv upale. Lijepi pozdrav!