Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11897 | Broj poruka: 85262

anonymous

Ivo Balenović, dr. med.

Dom zdravlja KZŽ
Krapina, Mirka Crkvenca 1


Strah od trudnoće-izostanak mjesečnice


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

pravnica38

28.09.2022. 09:50

Poštovani,
23. kolovoza 2022. sam imala zadnju mjesečnicu. 16.9.22. sam bila na redovnom pregledu i doktorica je rekla kako je sve u redu, te da se vidi da se sprema ciklus.
Menstruacija je, uz sve znakove nadolaženja, izostala. Trebala je stići 20., no nije. 24., poslje toaleta, pojavljuje se krv, jako oskudno i isti dan staje. Poslje toga nista. 6. dan kašnjenja napravila sam test i negativan je. Obavijestila sam svoju ginekologicu koja mi je propisala duphastone 2x1 deset dana. Sada ga pijem 3.dan i ne dobivam. Napominjem da sam od zadnjeg ciklusa imala 2 odnosa s prezervativom i ejakulacijom izvan rodnice. Ne razumijem. Što bi moglo biti razlog kašnjenja? 41. mi je godina.
Molim Vas za mišljenje. Jako sam uzrujana.

luvr14

01.10.2022. 12:00

Poštovani,
Panicarka kakva jesam, odmah Vam pisem. U početkom 8. mjeseca pila sam tablete primolut nor zbog mora, iduca menstruacija je dosla normalno. Promijenila sam 2-3 klime u ovih mjesec dana. Imala sam spolne odnose sa zastitom i decko kaze kako je siguran da je sve bilo ok, no naravno da me strah jer mi inace ne kasni. Trenutno kasni 1 dan.. hvala na odgovoru!

Anamario

02.10.2022. 11:50

Dobar dan znači meni je zadnja mjesečniku bila 1.9 i sada mi kasni 4 dana nismo imali zaštitu ali je uvijek bio prekinut odnos na vrijeme nije se desilo da bi svršio u mene,ciklus mi traje 22 do 23 dana,a imala sam bocaj prije tri mjeseca a sada imam sve simptome da treba dobit i iscjedak i grudima me znaju suvremena na vrijeme zamolit bol u donjem dijelu trbuha i stalo moram na veliku nuždu kao prije svake menstruacije nisam napravila test za trudnoću prvo bi htijela čuti vaše mišljenje.
Hvala

Anamario

02.10.2022. 11:50

Dobar dan znači zadnja menstruacija mi je bila 1.9 i sada mi kasni 4 dana a ja i muž nismo imali zaštitu tijekom odnosa ali je uvijek bio prekinut na vrijeme imam sve simptome da trebam dobiti i bol u donjem dijelu trbuha i grudi me bole s vremena na vrijeme i imam iscjedak prvo je bio bijeli malo gusti a sada je proziran a nisam još napravila test za trudnoću
Ciklus mi traje 22 do 23 dana od kada sam imala pobacaj brijem 3 mjeseca pa me zanima jeli još povezano s time iako nisam bila kiretazi sve je otišlo prirodnim putem
Pa me zanima prvo vaše mišljenje.
Hvala.