Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Otitis media chr cum perf.membranae tymp.l.dex.


Autor Poruka

Ivica

28.04.2002. 11:42

U jesen prošle godine operirao sam desno uho radi kronične upale uha.Napravljena mi je:ATICOANTROTOMIA l.dex. i TYMPANOPLASTICA l. dex. Još piše:retroaurikularni pristup,Palvin i vaskularni režanj,uredna sluznica,urednilat.pol.kanal te kanal facijalisa,stražnja timpanotomija,nešto priraslicaoko stapesa,osvježe se rubovi perforacije,fascijscija temp. mišića underlay,tamponada. operacija i postoperativni tijek su protekli uredno. Na kontrolnom pregledu pišeomgtoskopski desno medijalno cijeljenje neomembrane,kontrola pp.
Mene sad zanima sljedeće;dali mogu to uho namočiti(roniti),dali mogu letjeti avionom i dali se može kako smanjiti šum koji mi je ostao nakon operacije(slabije čujem nego prije)

Pozdrav,

mr.sc.dr. D. Markov

13.05.2002. 19:18

Poštovani Ivica,
Savjetujem Vam da napravite kontrolnu audiometriju i timpanometriju. S nalazima se javite otokirurgu koji će vam dati savjet u vezi ronjenja i letenja.