Osvrt na prvih 15 godina zdravstvenog portala Cybermed.hr


Zagreb, 27. svibnja 2016.

 

Poštovani posjetitelji,

Prošlo je nešto više od 15 godina otkako se zdravstveni portal Cybermed.hr pojavio na internetu s ciljem pružanja vjerodostojnih i znanstveno utemeljenih informacija o bolestima, medicinskim postupcima i lijekovima. Od tada se puno toga promjenilo, naime, broj korisnika interneta se značajno povećao, kao i duljina vremena koju provodimo na internetu te brzina interneta. Pojavile su se društvene mreže, pametni telefoni, mobilne aplikacije i responsive web design. Jednom riječju, internet je ušao u sve pore našeg života i postao njegov neizostavni dio.

Danas, zahvaljujući internetu, pacijenti imaju daleko aktivniju ulogu u brizi za svoje zdravlje, nego prije petnaest godina. Jednako tako, zdravstvenim radnicima internet pruža cijeli niz mogućnosti za njihovo stručno usavršavanje.

Tijekom proteklih petnaest godina trudili smo se da idemo u korak s vremenom i promjenama koje nosi ubrzani tehnološki napredak kako bi zadržali vodeću poziciju u neovisnom informiranju o bolestima, medicinskim postupcima i lijekovima. Činjenica da nakon 15 godina postojanja Cybermed.hr ima oko 560.000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno, potvrda nam je da smo dobili vaše povjerenje i podršku koji su nam najveće priznanje i podstrek za daljni rad.

Ovom prigodom želim se zahvaliti našim korisnicima na ukazanom povjerenju te svim dosadašnjim suradnicima zdravstvenog portala Cybermed.hr na njihovom nesebičnom radu i požrtvovnosti zahvaljujući kojima je Cybermed.hr postao relevantan izvor informacija iz područja zdravlja.

Nadam se da ćemo u vremenu koje je pred nama, zajedno uz vašu pomoć, biti još uspješniji u našem radu.

S poštovanjem,

Mr. sc. Dean Delić, dr. med.
glavni urednik zdravstvenog portala Cybermed.hr

Zadnja izmjena: 14.07.2016.

Copyright © 2000. - 2015. Cybermed d.o.o. Sva prava pridržana.